Aktuality 2019

Bolavý Czechman

Po zdravotních patáliích jsem se opět postavil s dalšími asi 7stovkami „tribláznů“ a s parťáky se ZaproTeamu Mirou, Víťou a Pepou na start Czechmana.
Do závodu jsem šel s pokorou a odhodláním hlavně dokončit. Plavání jsem až na pár kopanců přežil bez komplikací. Na kolo jsem nasedal s předsevzetím nepřepálit začátek a pomalu se rozjet k rovnoměrnému tempu což se povedlo a já si tuto část závodu i přes mírnou bolest hlavy opravdu užíval. Do běžecké části jsem se moc netěšil a měl obavy co po tréninkovém manku moje tělo v těžkých podmínkách snese. Začátek ještě celkem šel, ale od 5. kilometru jsem cítil, že dnes to rozhodně nebude můj běžecký den. Po dalších pár kilometrech jsem začal docela hodně pociťovat svalové partie, které zapříčinily mé předešlé zdravotní patálie a já začal přemýšlet o ukončení závodu. Boj s hlavou jsem sváděl hodně dlouho a nakonec jsem si řekl, že to dnes prostě nezabalím a dokončím to klidně i v chůzi.
Asi 2 kilometry před cílem mě doběhl Mira a strojovým tempem se řítil do cíle. Já jsem se ještě zastavil na občerstvovačce a pak se rozběhl do cíle. Čas a umístění moc neřeším i když vždy to může být lepší. Ze závodu mám smíšené pocity, ale nakonec jsem rád že jsem závod dokončil a že mé tělo docela zvládlo závodní zátěž. Musím pogratulovat novému leaderovi teamu Merusovi za předvedený výkon, ke kterému ho nakopla fantastická cyklistika. Gratulace k výkonům patří i Víťovi a Pepovi. Děkuji také mému rodinnému teamu (Svatuška, Andry a Sisi) za vytvoření podmínek k tréninku, Zapro Temu, Best4run, CEP, Enervit a dalším sponzorům (Peca za zapůjčení kol).
Kompletní výsledky a odkazy na další fotky jsou zde

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Back to top button